Nederlandse boekenmarkt -en veiling op donderdagavond 19 september in Olivos!

ESTE EVENTO SE LLEVARA A CABO EN HOLANDÉS

De AHB boekenveiling is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nederlanders zich verzamelen in de hoop een paar goede Nederlandstalige kijk- en/of leesboeken op de kop te kunnen tikken voor een leuk prijsje. Boeken zijn er genoeg, van klassiek tot modern. Er is voor elke smaak, belangstelling en beurs een ruime keuze. Je kunt de boeken kopen die je graag wilt hebben en/of meedingen tijdens de veiling geleid door boekenexpert en veilingmeester Niek Boot. Heel leuk en soms heel spannend.

Er is meer te beleven tijdens de AHB-boekenveiling. Veel meer. Het is ook een avond waarop je gezellig kunt bijkletsen met landgenoten in Argentinië over van alles en nog wat, een glaasje kunt drinken en waarop je kunt genieten van Nederlandse ambachtelijke “grootmoeders” erwtensoep.

De AHB-boekenveiling is dus zeker niet alleen voor de boekenliefhebbers. Ook niet-boekenlezers zijn welkom als ze zin hebben in een gezellige Nederlandse lenteavond in Buenos Aires. Iedereen werkt belangeloos mee en alle opbrengsten van de avond worden ingezet om de doelstellingen van de AHB te ondersteunen.

Je bent van harte welkom op de AHB-boekenveiling op 19 september as. We zijn benieuwd naar je belangstelling en je verhalen. De toegang is gratis en je rekent alleen je consumpties af en de boeken die je meeneemt. Vergeet dus niet een bundeltje pesos in je zak te steken.

Graag van te voren opgeven door een mail te sturen naar info@ahbarg.org.ar. Na het opgeven via mail ontvang je het adres.

Tot de 19de

Recommended Posts